Meer transferactiviteit bij Rode Duivels op EK: Christian Kabasele naar Watford

008e7 Genk en Watford hebben een overeenkomst bereikt over de definitieve transfer, Christian Kabasele had al een persoonlijk akkoord met de club, meldt Racing Genk.EK-invallerKabasele, die bij de Genkenaars vicekapitein was, kwam in 2014 transfervrij over van Eupen. Het afgelopen seizoen speelde hij als enige veldspeler in de Belgische competitie iedere minuut, in zowel de reguliere competitie als de play-offs. ‘De club erkent de verdiensten van Christian en wenst hem dan ook alle succes in zijn verdere loopbaan’, klinkt het in de mededeling van de Limburgers. Maar na het seizoen begint het sprookje van…

Lees verder op Sportmagazine: Meer transferactiviteit bij Rode Duivels op EK: Christian Kabasele naar Watford

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *