Kabasele ruilt Genk voor Watford

Rode Duivel Christian Kabasele verlaat Racing Genk en trekt naar de Engelse eersteklasser Watford, waar hij ploegmaat wordt van belofteninternational Obbi Oulare. Genk en Watford hebben een overeenkomst bereikt over de definitieve transfer, Kabasele had al een persoonlijk akkoord met de club, zo maakte Racing Genk bekend.Kabasele, die bij de Genkenaars vicekapitein was, kwam in 2014 transfervrij over van Eupen. Het afgelopen seizoen speelde hij als enige veldspeler in de Belgische competitie iedere minuut, in zowel de reguliere competitie als de play-offs. “De club erkent de verdiensten van Christian en wenst hem dan ook alle…

Lees verder op Jupiler pro league: Kabasele ruilt Genk voor Watford

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *