In statistieken: de topschutters van de Super League

In statistieken: de topschutters van de Super League Foto: © Lierse Vrouwen/Bruno Holvoet 01 juli 2016 19:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het eerste seizoen in de Super League zit er op. Hoog tijd dus om even de statistieken door te nemen en te kijken naar enkele opvallende zaken. Wat dacht je van het fenomeen van de topschutters? Standard was erg goed bij schot in deze competitie. Zeker tegen Leuven scoorden ze 24 doelpunten over twee wedstrijden. Dat leverde ook twee speelsters op het podium op.Aline Zeler maakte er uiteindelijk 15 voor haar ploeg,…

Lees verder op Belgium Soccer: In statistieken: de topschutters van de Super League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *