Genk ziet Christian Kabasele naar Watford verhuizen

Het regent dezer dagen transfers bij de Rode Duivels. Michy Batshuayi (Chelsea) en Thomas Meunier (PSG) lijken op weg naar een nieuwe club en ook Christian Kabasele (25) heeft tijdens het EK zijn transfer afgerond.De verdediger werd op het nippertje bij de EK-selectie gehaald nadat Nicolas Lombaerts niet fit genoeg was. Kabasele dankte zijn EK-stek aan een uitstekend seizoen bij Racing Genk.De verdediger, die in 2014 transfervrij overkwam van Eupen, miste afgelopen seizoen geen minuut in de reguliere competitie en in de play-offs.”Racing Genk erkent de verdiensten van Christian en wenst hem…

Lees verder op Sporza: Genk ziet Christian Kabasele naar Watford verhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *