‘De deal is rond; Genk strijkt dit monsterbedrag op bij transfer van Kabasele’

‘De deal is rond; Genk strijkt dit monsterbedrag op bij transfer van Kabasele’ Foto: © Photonews 01 juli 2016 09:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het heeft er alle schijn van weg dat Christian Kabasele KRC Genk na afloop van het EK in Frankrijk zal inruilen voor de Premier League. De Rode Duivel heeft er een beresterk seizoen in België op zitten en trekt wellicht naar Watford. We brachten u gisteren, in dit artikel, al op de hoogte van de Engelse interesse die er is voor Kabasele. Watford wil na Obbi Oulare opnieuw…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘De deal is rond; Genk strijkt dit monsterbedrag op bij transfer van Kabasele’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *