Verdediging blijft Duivels zorgenkindje: al zeven verschillende defensies sinds uitvallen Kompany

De verdediging van de Rode Duivels is al even het zorgenkindje van bondscoach Marc Wilmots. Sinds het uitvallen van Vincent Kompany probeerden de Rode Duivels al (noodgedwongen) zeven verschillende verdedigende linies uit. Komende vrijdag tegen Wales komt daar een achtste onuitgegeven defensie bij door het uitvallen van Jan Vertonghen. Portugal – België (29 maart 2016)België begon met: G. Gillet, Denayer, Lombaerts, VermaelenHet Tottenham-duo Alderweireld en Jan Vertonghen moest noodgedwongen forfait geven voor deze oefeninterland met kleine kwaaltjes. De oefenwedstrijd op het einde van het seizoen ontbraken nog enkele vaste pionnen bij de Rode Duivels. Daardoor kwamen…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Verdediging blijft Duivels zorgenkindje: al zeven verschillende defensies sinds uitvallen Kompany

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *