Help Marc Wilmots met zijn opstelling!

Na Thomas Vermaelen is ook Jan Vertonghen niet inzetbaar tegen Wales! Vertonghen komt door een enkelblessure zelfs niet meer in actie op het EK. De bondscoach heeft meerdere opties.De meest voor de hand liggende lijkt een verdediging met Thomas Meunier, Jason Denayer, Toby Alderweireld en Jordan Lukaku.Laurent Ciman kan ook op de plaats van Jason Denayer spelen. Hij heeft meer ervaring bij de Rode Duivels in huis dan Jason Denayer.Jordan Lukaku mist ook ervaring en laat zich regelmatig op tactische fouten betrappen. Is het aangewezen om een rechtsvoetige speler daarnaast te zetten? Christian Kabasele…

Lees verder op Voetbal Belgie: Help Marc Wilmots met zijn opstelling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *