Denayer, Ciman of Kabasele in het centrum? Marc Degryse kiest voor deze opvallende naam centraal

Denayer, Ciman of Kabasele in het centrum? Marc Degryse kiest voor deze opvallende naam centraal Foto: © photonews 30 juni 2016 21:57<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Nu Jan Vertonghen voor de rest van het EK out is met een enkelletsel en Thomas Vermaelen geschorst is, moet Marc Wilmots enkele defensieve knopen doorhakken. Voor het centrum komen drie namen in aanmerking. Op de linksachter speelt wellicht Jordan Lukaku. Maar centraal achterin komen zowel Jason Denayer, Laurent Ciman als Christian Kabasele in aanmerking. Analist Marc Degryse zou voor die laatste gaan. “Misschien een verrassende…

Lees verder op Belgium Soccer: Denayer, Ciman of Kabasele in het centrum? Marc Degryse kiest voor deze opvallende naam centraal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *