Dante Vanzeir balanceerde tussen blijven en vertrekken: Kansen ware fifty-fifty, maar dat trok me over de streep om bij Genk te blijven”

Dante Vanzeir balanceerde tussen blijven en vertrekken: Kansen ware fifty-fifty, maar dat trok me over de streep om bij Genk te blijven” Foto: © KBVB 28 juni 2016 06:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na weken van onderhandelen zette Dante Vanzeir zijn krabbel onder een driejarig contract bij KRC Genk. De 18-jarige flankaanvaller maakte een fel overwogen toekomstkeuze. De keuze tussen Genk en een andere club was moeilijk”, geeft Vanzeir in gesprek met Voetbalkrant.com aan. “De kansen tussen blijven en vertrekken waren 50-50. Na het WK van de U17 in Chili (waar…

Lees verder op Belgium Soccer: Dante Vanzeir balanceerde tussen blijven en vertrekken: Kansen ware fifty-fifty, maar dat trok me over de streep om bij Genk te blijven"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *