Van 2001 tot 2010 bij Racing Genk, dit was voor Divock Origi het grootste talent met wie hij in de jeugd voetbalde

Van 2001 tot 2010 bij Racing Genk, dit was voor Divock Origi het grootste talent met wie hij in de jeugd voetbalde Foto: © Photonews 27 juni 2016 18:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Van 2001 tot 2010 maakte Divock Origi deel uit van de Genkse jeugdopleiding, alvorens hij op vijftienjarige leeftijd de overstap maakte naar het Franse Lille. En dus zag de Rode Duivel heel wat talent op de voetbalvelden in Waterschei passeren. Verschillende topvoetballers kwamen voort uit de geroemde jeugdopleiding van KRC Genk. Op de vraag wie nu het grootste talent was waar…

Lees verder op Belgium Soccer: Van 2001 tot 2010 bij Racing Genk, dit was voor Divock Origi het grootste talent met wie hij in de jeugd voetbalde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *