Kalender: Anderlecht meteen naar Genk, Standard vrij

Kalender: Anderlecht meteen naar Genk, Standard vrij Foto: © Louis Evrard 27 juni 2016 21:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Wie volgt Standard op als kampioen in de Super League? Vanaf 27 augustus 2016 tot 5 mei 2017 gaan we dat te weten komen. De kampioen is meteen vrij in het eerste weekend. De zeven teams spelen vier keer tegen elkaar in 24 wedstrijden elk. De competitie begint op 27 augustus, de laatste speeldag is voorzien op 5 mei 2017.Op de eerste speeldag ontvangt Heist OH Leuven, speelt Genk thuis tegen Anderlecht en is er ook Eva’s Tienen…

Lees verder op Belgium Soccer: Kalender: Anderlecht meteen naar Genk, Standard vrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *