Cijfers bewijzen: Batshuayi veruit de meest efficiënte Duivelse spits

Cijfers bewijzen: Batshuayi veruit de meest efficiënte Duivelse spits Foto: © photonews 27 juni 2016 17:37<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zou Michy Batshuayi Tom Caluwé kennen? Het is een goede vraag. Caluwé is opnieuw/nog steeds de meest efficiënte Rode Duivel aller tijden. Maar de statistieken van Batshuayi zijn wel érg indrukwekkend. Tom Caluwé scoorde ooit 1 keer voor de Rode Duivels in een duel met Saoedi-Arabië. Met 1 goal in 45 minuten is hij zo al lange tijd de efficiëntste Rode Duivel, al stootte Batshuayi hem na de match tegen Cyprus even van de troon.Maar…

Lees verder op Belgium Soccer: Cijfers bewijzen: Batshuayi veruit de meest efficiënte Duivelse spits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *