Ook Leandro Trossard (KRC Genk) mist geen minuut van het EK: “Spelen voor een beker vond ik in de jeugd al het leukste”

Ook Leandro Trossard (KRC Genk) mist geen minuut van het EK: “Spelen voor een beker vond ik in de jeugd al het leukste” Foto: © photonews 26 juni 2016 18:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Terwijl het EK in volle gang is, begonnen de eersteklassers in de Jupiler Pro League inmiddels aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. En daarin krijgt EURO 2016 een prominente plek. Zondagavond zitten weer miljoenen kijkers voor de buis voor de kwartfinale tussen de Rode Duivels en Hongarije. Ook Leandro Trossard volgt het EK op de voet.”Als speler…

Lees verder op Belgium Soccer: Ook Leandro Trossard (KRC Genk) mist geen minuut van het EK: "Spelen voor een beker vond ik in de jeugd al het leukste"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *