EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

EK-weetje van de dag: Hongarije verloor al 44 jaar niet meer op een EK en de laatste keer was dat tegen… jawel, België!

EK-weetje van de dag: Hongarije verloor al 44 jaar niet meer op een EK en de laatste keer was dat tegen… jawel, België! Foto: © photonews 26 juni 2016 16:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zoals u ongetwijfeld al weet, neemt België het zondagavond in de achtste finales van het EK op tegen Hongarije. En de laatste keer dat beide ploegen elkaar tegenkwamen op een EK, trok België aan het langste eind. Daarvoor moeten we wel al ver terug in de tijd. Het was al van 1972 geleden dat Hongarije nog eens aanwezig was op een…

Lees verder op Belgium Soccer: EK-weetje van de dag: Hongarije verloor al 44 jaar niet meer op een EK en de laatste keer was dat tegen… jawel, België!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *