Genk stelt nieuwe truitjes voor, Club Brugge gaat gouden toer op

<!– start: articlehead_new_include.jsp –> Genk stelt nieuwe truitjes voor, Club Brugge gaat gouden toer op za 25/06/2016 – 09:07 De aanloop naar het nieuwe seizoen staat traditioneel ook garant voor modeshows. De Genk-spelers paradeerden als modellen met hun nieuw voetbalkostuum. Club Brugge stelde zijn derde shirt voor, met een gouden laagje. Club Brugge Racing Genk <!– end: articlehead_new_include.jsp –> De nieuwe truitjes van Racing Genk Club in het goud voor verkeersveiligheidClub Brugge bundelde voor zijn derde shirt de krachten met het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid. Met de slogan…

Lees verder op Sporza: Genk stelt nieuwe truitjes voor, Club Brugge gaat gouden toer op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *