KRC Genk stelt zijn nieuwe thuis-en uitshirts voor

KRC Genk stelt zijn nieuwe thuis-en uitshirts voor Foto: www.motionstudios.be 24 juni 2016 18:57<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk begon eerder deze week aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen en amper een paar dagen later maakt de club nu zijn nieuwe shirts al bekend. Vrijdagnamiddag stelde Genk trots zijn nieuwe shirts voor het seizoen 2016-2017 voor. De Limburgers opteerden traditiegetrouw voor een blauwe thuisuitrusting, dit keer wel mét witte strepen. Het uittenue is wit, met blauwe lijnen.Voor de fotoshoot trokken de spelers van Genk…

Lees verder op Belgium Soccer: KRC Genk stelt zijn nieuwe thuis-en uitshirts voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *