EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

In statistieken: het opmerkelijke fenomeen van de scorende doelvrouwen

In statistieken: het opmerkelijke fenomeen van de scorende doelvrouwen Foto: © Louis Evrard 24 juni 2016 20:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het eerste seizoen in de Super League zit er op. Hoog tijd dus om even de statistieken door te nemen en te kijken naar enkele opvallende zaken. Wat dacht je van het fenomeen van de scorende doelvrouwen? Niet minder dan drie doelvrouwen scoorden afgelopen seizoen minstens een doelpunt. Lynn Senaeve maakte er twee voor Heist bij Tienen in de laatste week, Sofie Van Houtven eentje voor Genk bij OH Leuven.Beide speelsters…

Lees verder op Belgium Soccer: In statistieken: het opmerkelijke fenomeen van de scorende doelvrouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *