In statistieken: het opmerkelijke fenomeen van de scorende doelvrouwen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

In statistieken: het opmerkelijke fenomeen van de scorende doelvrouwen Foto: © Louis Evrard 24 juni 2016 20:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het eerste seizoen in de Super League zit er op. Hoog tijd dus om even de statistieken door te nemen en te kijken naar enkele opvallende zaken. Wat dacht je van het fenomeen van de scorende doelvrouwen? Niet minder dan drie doelvrouwen scoorden afgelopen seizoen minstens een doelpunt. Lynn Senaeve maakte er twee voor Heist bij Tienen in de laatste week, Sofie Van Houtven eentje voor Genk bij OH Leuven.Beide speelsters…

Lees verder op Belgium Soccer: In statistieken: het opmerkelijke fenomeen van de scorende doelvrouwenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer