FOTOSPECIAL: KRC Genk in blauw, wit of fluo-roze

FOTOSPECIAL: KRC Genk in blauw, wit of fluo-roze 24.06.2016 | Erik Duchateau copyright www.motionstudios.be Aan het Mijndepot in Waterschei heeft KRC Genk de spelersuitrusting voor het seizoen 2016-2017 voorgesteld. Thomas Buffel, Leon Bailey, Timothy Castagne en Nikolaos Karelis waren de fotomodellen met dienst.Buffel en Bailey dragen de thuisuitrusting: blauw shirt, blauwe short en blauwe sokken. Karelis en Castagne dragen de witte variant voor de uitwedstrijden. Buffel mocht ook nog een derde shirt aantrekken, fluo-roze, dat slechts uitzonderlijk gedragen zal worden. Bekijk de fotospecial <!– GolazoMedia-JupilerProLeague-ProLeague-NL-ArticleBottom –> Lees ook Malinwa wil…

Lees verder op Jupiler pro league: FOTOSPECIAL: KRC Genk in blauw, wit of fluo-roze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *