Transfergeruchten 23/06: Interesse voor Bizot, Sevilla ziet kassa mogelijk rinkelen

Transfergeruchten 23/06: Interesse voor Bizot, Sevilla ziet kassa mogelijk rinkelen Foto: © Photonews 23 juni 2016 19:40<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het EK in Frankrijk draait op volle toeren, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. SK Deinze heeft een inkomende transfer bekendgemaakt. Arnaud De Greef maakt de overstap van de Nederlandse tweedeklasser Dordrecht. De verdediger genoot zijn jeugdopleiding bij Anderlecht en tekende voor twee seizoenen bij Deinze.Radamel Falcao zou zijn carrière opnieuw kunnen lanceren…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 23/06: Interesse voor Bizot, Sevilla ziet kassa mogelijk rinkelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *