Peter Maes ziet werkpunt voor Rode Duivels

Ondanks de overwinning tegen Zweden was het vaak bibberen achterin. Dat zag ook Racing Genk-trainer Peter Maes.”We leken even bang voor een tegengoal, maar dat is ook vrij normaal. Uiteindelijk is het verdedigende blok toch vrij goed blijven staan”, stelt Maes in Het Nieuwsblad. “Dat is een van onze kwaliteiten. Wel zag ik nog een belangrijk werkpunt voor de volgende matchen.””Wilmots had opgeroepen om in twee tijden te spelen, maar de spelers hadden toch te vaak drie, vier baltoetsen nodig. Zo word je voorspelbaarder en…

Lees verder op Voetbal Belgie: Peter Maes ziet werkpunt voor Rode Duivels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Peter Maes ziet werkpunt voor Rode Duivels

Ondanks de overwinning tegen Zweden was het vaak bibberen achterin. Dat zag ook Racing Genk-trainer Peter Maes.”We leken even bang voor een tegengoal, maar dat is ook vrij normaal. Uiteindelijk is het verdedigende blok toch vrij goed blijven staan”, stelt Maes in Het Nieuwsblad. “Dat is een van onze kwaliteiten. Wel zag ik nog een belangrijk werkpunt voor de volgende matchen.””Wilmots had opgeroepen om in twee tijden te spelen, maar de spelers hadden toch te vaak drie, vier baltoetsen nodig. Zo word je voorspelbaarder en…

Lees verder op Voetbal Belgie: Peter Maes ziet werkpunt voor Rode Duivels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *