Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis: “Volgend jaar vooral genieten”

Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis: “Volgend jaar vooral genieten” Foto: © Dames KV Mechelen 23 juni 2016 16:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Donderdagavond kregen burgemeester en schepenen charmant gezelschap op het stadhuis: dan huldigden ze namelijk de dames van KV Mechelen, die afgelopen seizoen kampioen werden in derde klasse. Om 19u kregen de speelsters en staf een plechtige huldiging, een bekroning op een mooi seizoen waarin de KV Mechelen Dames liefst 25 van hun 30 officiële wedstrijden wisten te winnen.De dames van KV kennen de jongste jaren een erg succesvol parcours: tweede (op één punt…

Lees verder op Belgium Soccer: Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis: "Volgend jaar vooral genieten"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis: “Volgend jaar vooral genieten”

Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis: “Volgend jaar vooral genieten” Foto: © Dames KV Mechelen 23 juni 2016 16:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Donderdagavond kregen burgemeester en schepenen charmant gezelschap op het stadhuis: dan huldigden ze namelijk de dames van KV Mechelen, die afgelopen seizoen kampioen werden in derde klasse. Om 19u kregen de speelsters en staf een plechtige huldiging, een bekroning op een mooi seizoen waarin de KV Mechelen Dames liefst 25 van hun 30 officiële wedstrijden wisten te winnen.De dames van KV kennen de jongste jaren een erg succesvol parcours: tweede (op één punt…

Lees verder op Belgium Soccer: Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis: "Volgend jaar vooral genieten"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer