Al deze landen kunnen de Rode Duivels op weg naar de finale van het EK nog tegenkomen

Al deze landen kunnen de Rode Duivels op weg naar de finale van het EK nog tegenkomen Foto: © Photonews 23 juni 2016 10:24<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Rode Duivels wisten zich woensdagavond tegen Zweden te plaatsen voor de achtste finales van EURO 2016. Onze nationale ploeg zit in de ‘makkelijke’ tabelhelft van het toernooi, zoveel is duidelijk. Maar welke landen kunnen we nu precies nog tegenkomen? 1/8e finale: HongarijeKomende zondag staat de 1/8e finales van EURO 2016 op het programma. De Rode Duivels nemen het op tegen Hongarije, dat zich…

Lees verder op Belgium Soccer: Al deze landen kunnen de Rode Duivels op weg naar de finale van het EK nog tegenkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *