Jeugdproduct Racing Genk stond in de winter dicht bij Granada, nu klopt club uit de Bundesliga op de deur

Jeugdproduct Racing Genk stond in de winter dicht bij Granada, nu klopt club uit de Bundesliga op de deur Foto: © photonews 22 juni 2016 17:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Waar volgend seizoen de toekomst van Anthony Limbombe ligt, blijft vooralsnog een vraagteken. Zo is het lang niet zeker dat de Belgische aanvaller nog in het shirt van NEC Nijmegen zal te zien zijn. Afgelopen winter trok het Spaanse Granada CF al nadrukkelijk aan de mouw van de gewezen jeugdspeler van Racing Genk. NEC legde toen een riant bod van de club…

Lees verder op Belgium Soccer: Jeugdproduct Racing Genk stond in de winter dicht bij Granada, nu klopt club uit de Bundesliga op de deur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *