Jan Mulder heeft theorie klaar: “Wilmots heeft bewust van Italië verloren, het is een heel intelligente trainer”

Jan Mulder heeft theorie klaar: “Wilmots heeft bewust van Italië verloren, het is een heel intelligente trainer” Foto: © photonews 21 juni 2016 23:22<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Ondanks een dramatische start tegen Italië, lijkt het allemaal wel goed te komen voor de Rode Duivels. Iets wat ook de Nederlandse analist Jan Mulder lijkt te beseffen. Doordat Kroatië dinsdagavond met 1-2 van Spanje won, neemt Italië het in de volgende ronde tegen Spanje op. Mocht onze nationale ploeg in de eerste match van Italië gewonnen hebben, hadden Hazard zommaar Spanje kunnen tegenkomen na…

Lees verder op Belgium Soccer: Jan Mulder heeft theorie klaar: “Wilmots heeft bewust van Italië verloren, het is een heel intelligente trainer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *