Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: zing mee met de klassiekers!

Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: zing mee met de klassiekers! Foto: © photonews 21 juni 2016 10:40<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Deze zomer kan je terecht op de “Football Plaza”, een EK-Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. De match tegen Zweden staat in het teken van de matchbeleving. Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een gigantisch scherm van 50m². Daarnaast voorziet de organisatie ook tal van nevenactiviteiten. Een belevenis waar je met heel het…

Lees verder op Belgium Soccer: Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: zing mee met de klassiekers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *