Als België morgen tweede wordt, ligt weg naar de finale open

Als België tweede wordt, ligt weg naar de finale open di 21/06/2016 – 22:55 De Rode Duivels zullen met veel ongeloof gekeken hebben naar de uitslagen in de andere groepen. Als ze zich morgen verzekeren van de tweede plek ontlopen ze bijna alle toplanden. Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Engeland zitten dan allemaal in andere tabelhelft. België komt ze dan ten vroegste tegen in de finale. De nederlaag tegen de Italianen op de eerste speeldag is plots heel wat minder zuur geworden voor de Rode Duivels. De Belgen kunnen zo geen groepswinnaar meer worden, maar een tweede…

Lees verder op Sporza: Als België morgen tweede wordt, ligt weg naar de finale open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *