Rode Duivels kruisen degens met Zlatan Ibrahimovic: “Bang? Ik ben van helemaal niemand bang”

Rode Duivels kruisen degens met Zlatan Ibrahimovic: “Bang? Ik ben van helemaal niemand bang” Foto: © Photonews 20 juni 2016 10:10<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Rode Duivels staan woensdag oog in oog met Zlatan Ibrahimovic. Er is echter meer nodig om de Belgische topspelers van hun stuk te brengen. Meer zelfs: Kevin De Bruyne wil de aanvaller voor de tweede keer in enkele maanden tijd ten val brengen. Kevin De Bruyne en Manchester City schakelden Paris Saint-Germain (2-2 en 1-0, nvdr.) ook in de Champions League al uit. En Zlatan Ibrahimovic…

Lees verder op Belgium Soccer: Rode Duivels kruisen degens met Zlatan Ibrahimovic: "Bang? Ik ben van helemaal niemand bang"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *