Genk start Europees avontuur in Macedonië of Montenegro

Genk verzekerde zich van Europees voetbal door vorig seizoen Charleroi te verslaan in de finale van de play-offs. De Limburgers moeten drie kwalificatierondes overleven om door te stoten tot de groepsfase van de Europa League. Voor de tweede voorronde was Genk reekshoofd. Het komt uit tegen de winnaar van het duel tussen Rabotnicki uit Macedonië en Buducnost Podgorica uit Montenegro in de eerste voorronde. De wedstrijden worden gespeeld op 14 en 21 juli. Genk speelt eerst thuis.Als Genk zich kan plaatsen voor de derde voorronde, is het ook daarin reekshoofd. Het kan daardoor…

Lees verder op Sporza: Genk start Europees avontuur in Macedonië of Montenegro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *