Deze Rode Duivel zal wellicht geen minuut spelen: “Ik ben klaar. Anders kon ik evengoed op vakantie”

Deze Rode Duivel zal wellicht geen minuut spelen: “Ik ben klaar. Anders kon ik evengoed op vakantie” Foto: © Photonews 20 juni 2016 20:47<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Christian Kabasele is wellicht de speler met het minste speelkansen op het EK. De verdediger van KRC Genk geniet echter met volle teugen van zijn tijd bij de Rode Duivels. “Ik herinner me nog goed dat ik als fan naar de oefenwedstrijd tussen Zwitserland en België zat te kijken”, glimlacht Christian Kabasele. “En enkele dagen later stond ik opeens tussen de Rode Duivels.”Kabasele beseft…

Lees verder op Belgium Soccer: Deze Rode Duivel zal wellicht geen minuut spelen: "Ik ben klaar. Anders kon ik evengoed op vakantie"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *