Voormalige Genk-verdediger in oog van Italiaanse storm

Voormalige Genk-verdediger in oog van Italiaanse storm Foto: © photonews 19 juni 2016 11:48<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De transfer van Kalidou Koulibaly naar Napoli was een schot in de roos. De verdediger verbaasde vriend en vijand met zijn uitstekende prestaties en kan rekenen op interesse van de absolute top. Van Chelsea bijvoorbeeld. En Koulibaly, die nog een contract voor drie seizoenen heeft, gaf zelf aan dat hij wel oren heeft naar een overstap. Die uitspraken vielen niet bepaald in goede aarde bij Napoli-voorzitter De Laurentiis. Verlies aan inkomstenHij uitte zelfs een…

Lees verder op Belgium Soccer: Voormalige Genk-verdediger in oog van Italiaanse storm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *