OFFICIEEL: Waasland-Beveren is overbodige aanvaller kwijt aan Franse tweedeklasser

OFFICIEEL: Waasland-Beveren is overbodige aanvaller kwijt aan Franse tweedeklasser Foto: © photonews 19 juni 2016 22:01<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Bij Waasland-Beveren zijn ze druk bezig om de kern te verstevigen met het oog op volgend seizoen. Zo werd Siebe Schrijvers nog een extra jaartje geleend van KRC Genk. Maar ook uitgaand stond er vandaag wat te gebeuren. Aanvaller Livio Naba zal namelijk de Waaslanders verlaten. De spits kwam het afgelopen seizoen nauwelijks aan spelen toe op de Freethiel. Hij kwam twee keer in actie en scoorde één keer. Nabab trekt…

Lees verder op Belgium Soccer: OFFICIEEL: Waasland-Beveren is overbodige aanvaller kwijt aan Franse tweedeklasser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *