Ex-verdediger KRC Genk op ramkoers

Kalidou Koulibaly trok van Racing Genk naar Napoli voor 8 miljoen euro. Hij geniet nu belangstelling van Chelsea. Maar Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis reageerde furieus. Wat niet naar de zin is van Koulibaly.De Laurentiis dreigde Koulibaly aan te klagen vanwege een verlies aan inkomsten. Omdat de supporters rekening houden met een transfer, worden de shirts van Koulibaly niet meer verkocht in de fanshop. “De voorzitter overdrijft. We hebben rust nodig”, reageert zaakwaarnemer Bruno Satin in gesprek met Sky Italia. “Koulibaly heeft gezegd dat hij al zes maanden wacht op een contractverlenging. De jongen heeft een…

Lees verder op Voetbal Belgie: Ex-verdediger KRC Genk op ramkoers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *