Deze Nederlanders supporteren voor de Rode Duivels met één duidelijk doel

Deze Nederlanders supporteren voor de Rode Duivels met één duidelijk doel Foto: Voetbalkrant 19 juni 2016 14:12<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Heel wat Nederlanders hebben een hart voor de Rode Duivels en steunen hun buren tijdens het EK. Dat werd afgelopen zaterdag nog maar eens duidelijk gemaakt. Op Football Plaza in Genk sprong een grote groep, die volledig in de Belgische driekleur was uitgedost, in het oog. “Wij komen allemaal uit Nederland. We komen de wedstrijd tegen Ierland hier op een groot scherm volgen om onze buren te steunen”, vertelde Ferry.Waarom dan…

Lees verder op Belgium Soccer: Deze Nederlanders supporteren voor de Rode Duivels met één duidelijk doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *