Siebe Schrijvers opnieuw uitgeleend

Racing Genk leent Siebe Schrijvers opnieuw uit aan Waasland-Beveren. Er was belangstelling van enkele andere clubs, maar die konden zich niet vinden in de transfervoorwaarden.Beide clubs en de speler beoordeelden de uitleenbeurt sinds de winterperiode van 2016 als bijzonder positief, laat Racing Genk weten. “KRC Genk is ervan overtuigd dat de speelkansen en de ervaring die Siebe zal opdoen bij Waasland Beveren hem klaar zullen maken voor een terugkeer op het hoogste niveau in Genk bij het seizoen 2017-18.” “Er is in de overeenkomst geen aankoopoptie voorzien. Hoewel het de intentie van alle partijen is…

Lees verder op Voetbal Belgie: Siebe Schrijvers opnieuw uitgeleend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *