Overgang naar Engeland gaat niet door en dus mogen drie eersteklassers weer hopen op John Bostock

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Overgang naar Engeland gaat niet door en dus mogen drie eersteklassers weer hopen op John Bostock Foto: © photonews 18 juni 2016 10:08<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Leandro Trossard (terug naar Racing Genk) en Yohan Croizet (overstap naar KV Mechelen) vertrokken inmiddels bij OHL. Op de verhuis van John Bostock is het nog even wachten. De Engelse middenvelder stond in de belangstelling van de Queens Park Rangers, maar die overstap gaat niet door meldt HNB. De kans is groot dat de 24-jarige Bostock in België blijft.De stijlrijke Bostock speelt al sedert 2013 in…

Lees verder op Belgium Soccer: Overgang naar Engeland gaat niet door en dus mogen drie eersteklassers weer hopen op John BostockLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer