Verrassende wending in het dossier van Siebe Schrijvers: Belgische club haakt af, buitenland wenkt

Verrassende wending in het dossier van Siebe Schrijvers: Belgische club haakt af, buitenland wenkt Foto: © photonews 17 juni 2016 11:41<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Siebe Schrijvers weet voorlopig nog steeds niet bij welke club hij volgend seizoen zal spelen. Het 19-jarige talent van Racing Genk staat voor een nieuw uitleenbeurt, maar de ploeg die het meest concreet leek, haakt af. Schrijvers werd lange tijd aan KV Mechelen gelinkt, maar intussen staakte de club haar poging om de vleugelaanvaller in te lijven. Binnen Malinwa valt te horen dat er geen akkoord…

Lees verder op Belgium Soccer: Verrassende wending in het dossier van Siebe Schrijvers: Belgische club haakt af, buitenland wenkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *