Heldinnen van de Super League: deze 5 speelden werkelijk elke minuut

Heldinnen van de Super League: deze 5 speelden werkelijk elke minuut Foto: © Facebook.com/BelgianRedFlames 17 juni 2016 21:56<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De reguliere competitie in de Super League is achter de rug, op 1 april beginnen de play-offs. Liefst 12 speelsters misten dit seizoen nog geen minuut. Na de reguliere competitie waren er nog 12 vrouwen met 1260 speelminuten, maar tijdens de play-offs moesten een aantal onder hen nog een paar matchen of minuten aan zich voorbij laten gaan. Toch zijn er nog vijf speelsters over gebleven die alles speelden.Uiteraard zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: Heldinnen van de Super League: deze 5 speelden werkelijk elke minuut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *