Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: Kids Day!

Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: Kids Day! Foto: © photonews 17 juni 2016 10:40<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Deze zomer kan je terecht op de “Football Plaza”, een EK-Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. De match tegen Ierland staat in het teken van de kinderen. Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een gigantisch scherm van 50m². Daarnaast voorziet de organisatie ook tal van nevenactiviteiten. Een belevenis waar je met heel het gezin naartoe kan.Kids dayOp…

Lees verder op Belgium Soccer: Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: Kids Day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *