De Condé heeft uitstekend nieuws voor Genk-fans: “Hij blijft nog minimaal een jaar bij ons”

De Condé heeft uitstekend nieuws voor Genk-fans: “Hij blijft nog minimaal een jaar bij ons” Foto: © photonews 17 juni 2016 12:22<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KRC Genk draaide een meer dan behoorlijk eerste jaar onder Peter Maes en begint met de nodige ambities aan volgend seizoen. Er is echter behoorlijk wat interesse voor een aantal sterkhouders van de Limburgers. Niet in het minst voor Leon Bailey, het absolute goudhaantje van KRC Genk. De Jamaïcaan flirtte de afgelopen dagen openlijk met Ajax, maar volgens Dimitri De Condé moeten de fans zich geen zorgen…

Lees verder op Belgium Soccer: De Condé heeft uitstekend nieuws voor Genk-fans: “Hij blijft nog minimaal een jaar bij ons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *