Vier opties blijven over voor Siebe Schrijvers

Geen KV Mechelen voor Siebe Schrijvers. Bij Malinwa kunnen ze zich niet vinden in de transfervoorwaarden die Racing Genk stelt. De Limburgers willen Schijvers alleen uitlenen als ze hem in januari terug zouden kunnen halen.In januari probeerde Racing Genk Leandro Trossard terug te halen van een uitleenbeurt. OHL klampte zich echter vast aan het huurcontract. Zo’n scenario willen ze niet meer meemaken in Genk.Siebe Schrijvers kwam vorig seizoen amper in beeld bij Racing Genk. Hij verscheen drie keer aan de aftrap en mocht acht keer invallen. Goed voor slechts 235 speelminuten. De 19-jarige Lommelaar…

Lees verder op Voetbal Belgie: Vier opties blijven over voor Siebe Schrijvers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *