Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis

Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis Foto: © KV Mechelen 14 juni 2016 17:35<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Donderdagavond krijgen burgemeester en schepenen charmant gezelschap op het stadhuis: dan huldigen ze namelijk de dames van KV Mechelen, die afgelopen seizoen kampioen werden in derde klasse. Om 19u krijgen de speelsters en staf een plechtige huldiging, een bekroning op een mooi seizoen waarin de KV Mechelen Dames liefst 25 van hun 30 officiële wedstrijden wisten te winnen.De dames van KV kennen de jongste jaren een erg succesvol parcours: tweede (op één punt van titel en promotie)…

Lees verder op Belgium Soccer: Kampioenenploeg KV Mechelen ontvangen op stadhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *