De Condé vol vertrouwen: “We houden rekening met 1 uitgaande transfer, want de ambitie van Genk is te groot”

De Condé vol vertrouwen: “We houden rekening met 1 uitgaande transfer, want de ambitie van Genk is te groot” Foto: © Photonews 14 juni 2016 16:11<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KRC Genk gooide na de jaarwisseling hoge ogen in de competitie en volgend seizoen begint de ploeg van Peter Maes dan ook als één van de outsiders voor het kampioenschap. De ploeg samenhouden is de eerste stap richting succes. Als het van technisch directeur Dimitri De Condé afhangt, dan zal Genk niet snel één van zijn sterkhouders laten gaan. De Condé houdt rekening…

Lees verder op Belgium Soccer: De Condé vol vertrouwen: “We houden rekening met 1 uitgaande transfer, want de ambitie van Genk is te groot”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *