EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Wat met Ilombé Mboyo? In 2013 voor ruim 4 miljoen naar Genk, nu dicht bij nieuwe klap

Wat met Ilombé Mboyo? In 2013 voor ruim 4 miljoen naar Genk, nu dicht bij nieuwe klap Foto: © Photonews 13 juni 2016 06:01<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Er komt maar geen einde aan het sukkelstraatje waar Ilombé Mboyo in verzeild is geraakt. Wegens een aanslepende blessure speelde de voormalige Rode Duivel nog geen minuut voor zijn Zwitserse werkgever FC Sion. De 29-jarige Mboyo verliet vorige zomer Racing Genk om zijn carrière te herlanceren in het buitenland. De centrumspits tekende een contract tot medio 2018 bij de Zwitserse eersteklasser.Een infectie aan het been, ten…

Lees verder op Belgium Soccer: Wat met Ilombé Mboyo? In 2013 voor ruim 4 miljoen naar Genk, nu dicht bij nieuwe klap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *