Reportage: Belg met Russische vriendin: “Als Rusland-België de finale wordt? Dan is het ruzie!”

Reportage: Belg met Russische vriendin: “Als Rusland-België de finale wordt? Dan is het ruzie!” Foto: © Voetbalkrant.com 12 juni 2016 18:53<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. “Als Rusland en België de finale spelen? Dan zal de liefde overwinnen!” Ja, we gaan de melige toer op, maar het was een kans die we niet konden laten liggen toen we de Vlaming Bart en zijn beeldschone Russische vriendin Yevgenia kruisten. Yevgenia en Bart zijn elkaar in Praag tegengekomen en zijn sinds acht jaar een koppel. “Het is fantastisch in Praag”, knikt Bart….

Lees verder op Belgium Soccer: Reportage: Belg met Russische vriendin: “Als Rusland-België de finale wordt? Dan is het ruzie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *