Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: Ladies Night!

Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: Ladies Night! 12 juni 2016 10:40<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Deze zomer kan je terecht op de “Football Plaza”, een EK-Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. De match tegen Italië staat in het teken van de vrouwen. Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een gigantisch scherm van 50m². Daarnaast voorziet de organisatie ook tal van nevenactiviteiten. Een belevenis waar je met heel het gezin naartoe kan.”Als je aan een…

Lees verder op Belgium Soccer: Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: Ladies Night!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *