Raakt Racing Genk Christian Kabasele kwijt? “Ook zonder EK was er heel wat interesse”

Raakt Racing Genk Christian Kabasele kwijt? “Ook zonder EK was er heel wat interesse” Foto: © photonews 11 juni 2016 12:57<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Met Christian Kabasele leverde KRC Genk een Rode Duivel af op het EK. De keerzijde van de medaille is wel dat de centrale verdediger volgend seizoen misschien niet meer in Limburg rondloopt. Op het oefenkamp van de Duivels in Le Haillan ging Kabasele vrijdag het transferonderwerp niet uit de weg. Zal zijn EK-deelname de belangstelling nu aanwakkeren of niet?”Ik denk dat mijn aanwezigheid hier daar weinig invloed…

Lees verder op Belgium Soccer: Raakt Racing Genk Christian Kabasele kwijt? "Ook zonder EK was er heel wat interesse"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *