Kabasele wil transfer versieren op EK

Christian Kabasele kreeg voorlopig nog geen speelminuten in de oefenwedstrijden voorafgaand aan het Europees Kampioenschap. Toch hoopt de 25-jarige Kabasele op speelminuten om zo een transfer te versieren.”Er waren al meerdere clubs die concrete interesse toonden”, stelt Kabasele in Het Belang van Limburg. “Als ik hier enkele matchen zou kunnen spelen en het er dan goed vanaf zou brengen, dan duiken er mogelijk clubs op van een hoger niveau. Dat is het enige verschil, op dat vlak zou het me wel kunnen helpen”, vertelt de verdediger.Bij de Rode Duivels trainen is een wereld van verschil…

Lees verder op Voetbal Belgie: Kabasele wil transfer versieren op EK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *