Kabasele schets het verschil tussen krachtpatsers Lukaku en Okaka: “Hij speelt – met alle respect- in de Jupiler Pro League”

Kabasele schets het verschil tussen krachtpatsers Lukaku en Okaka: “Hij speelt – met alle respect- in de Jupiler Pro League” Foto: © photonews 11 juni 2016 07:03<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Voor Christian Kabasele was de EK-campagne tot dusver een heuse ontdekkingstocht. De verdediger van Racing Genk kwam in een andere wereld terecht en deelde vrijdag zijn impressies met de media. De kersverse Rode Duivel liep de eerste dagen nog wat gespannen rond tussen de vedetten, maar intussen voelt hij zich helemaal één van hen. Wie maakte tot dusver…

Lees verder op Belgium Soccer: Kabasele schets het verschil tussen krachtpatsers Lukaku en Okaka: "Hij speelt – met alle respect- in de Jupiler Pro League"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *