Vreven geeft Schrijvers op: “Genk vraagt gewoon té veel, inclusief gekke clausules”

Vreven geeft Schrijvers op: “Genk vraagt gewoon té veel, inclusief gekke clausules” Foto: © photonews 11 juni 2016 04:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Zou Siebe Schrijvers ondertussen al weten bij welke ploeg hij volgend seizoen aan de slag gaat? Één ding lijkt (zo goed als) zeker: bij Waasland-Beveren zal het niet zijn. “Het bedrag dat Genk wil voor de uitleenbeurt van Siebe kunnen én willen wij niet betalen”, aldus Stijn Vreven. Waasland-Beveren trainde vrijdagvoormiddag een eerste keer. Net als vorig jaar is Stijn Vreven er dus weer vroeg bij. Siebe Schrijvers…

Lees verder op Belgium Soccer: Vreven geeft Schrijvers op: “Genk vraagt gewoon té veel, inclusief gekke clausules”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *