STVV blijft inzetten op de jeugd en geeft jong talent nieuw contract

STVV blijft inzetten op de jeugd en geeft jong talent nieuw contract Foto: © photonews 10 juni 2016 22:30<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Bij Sint-Truiden zitten ze dezer dagen niet stil. De Limburgers kondigden de voorbije weken al verschillende contractverlengingen aan. STVV zet daarbij duidelijk ook in op de jeugd. De Kanaries kondigden vrijdag aan dat Casper De Norre zijn eerste profcontract tekende. Dat lijkt niets te vroeg, want de middenvelder mocht zelfs al enkele keren aantreden met het eerste elftal. De Norre is 19 en tekende een contract voor twee seizoenen,…

Lees verder op Belgium Soccer: STVV blijft inzetten op de jeugd en geeft jong talent nieuw contract

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *